AKTUELNO

Šako ne sme da se vrati u Crnu Goru, u rodnom kraju mu prete batinama - kaže maloletna Mina za Pink.rs.

U poslednjih nedelju dana domaći mediji bruje o skandalu u čijem se epicentru našao poznati pevač Šako Polumenta (57) koji je maloletnoj Mini Vrbaški (17) slao neprimerene poruke i video-snimke. Nakon što je maloletna devojka sporni snimak objavila na društvenoj mreži Instagram podigla se velika prašina.

Javnost je oštro osudila Šakovo udvaranje maloletnoj Mini, a pevača je dodatno iznerviralo to što je ona na Instagramu objavila i video-snimak u kojem ga imitira.

Nakon toga, Polumenta je u privatnoj prepisci na društvenoj mreži izvređao Minu, a ekipa portala Pink.rs došla je u posed te prepiske, o čemu smo već pisali.

Foto: Privatna arhiva

Foto: Privatna arhiva

Kako bismo saznali istinu o celom skandalu, kao i u kakvom su odnosu zapravo učenica druge godine srednje dizajnerske škole iz Inđije i pevač, stupili smo u kontakt sa njom. Mina nam je otkrila do sada nepoznate detalje njihovog odnosa.

Često sam dolazila na njegove nastupe i odmah sam mu zapala za oko. Na jednom nastupu smo se i upoznali. On je moj broj dobio od mog bliskog prijatelja. Posle nekog vremena mi se i javio, a onda je došao u Inđiju i da me vidi. Na početku nisam želela da se viđam sa njim, plašila sam se toga šta će ljudi reći, on je stariji od mene 40 godina. Na kraju smo se ipak videli. Nekoliko puta smo otišli zajedno na ručak i na piće, ali između nas nije bilo ničega. Posle našeg susreta on je mene često zvao, slao mi svoje fotografije... Međutim, ja nikada nisam želela da imam sa njim nešto - počinje priču Mina za Pink.rs i dodaje:

Foto: Pink.rs

Ja sam kasnije saznala i za njegovu ljubavnicu Ivanu, a on se javljao i mojim drugaricama. To čoveku od 57 godina koji ima troje dece i ženu nikako ne priliči i nije mi nikada bilo jasno zbog čega se tako ponaša. Prema meni je u nekoliko navrata bio navalentan, pokušavao je da me odvede u krevet, ali nije smeo to otvoreno da kaže, ipak se plašio zbog mojih godina i posledica koje bi mogao da snosi ukoliko bi između nas došlo do seksa. Ja sam tada imala samo 16 godina. Obećavao mi je da će da mi pomogne u sportskoj karijeri, rekao mi je da će da mi nađe menadžera i da želi da mi sredi da odem van Srbije da igram ženski fudbal - kaže maloletna devojka za naš portal.

Foto: Pink.rs

Mina kaže da je iz pouzdanih izvora saznala da pevač ne sme da se vrati u rodni kraj, budući da su svi veoma razočarani njegovim ponašanjem.

Tamo u njegovom kraju u Crnoj Gori je opšti haos zbog ovoga. Čula sam da mu čak prete i batinama. Svi su u šoku i kažu da nisu mogli da tako nešto očekuju od njega - kaže ona.

Foto: Pink.rs

Maloletnica otkriva i to da joj tokom ovog teškog perioda za nju i njene najbliže veoma znači pomoć i podrška prijateljice Soraje Vučelić koja inače od ranije poznaje pevača.

Veliku podršku imam od Soraje. Ona mi govori kako da se ponašam i kako da postupim u ovoj teškoj situaciji. Ona Šaka poznaje dugo, ali je veoma iznenađena ovakvim njegovim ponašanjem, smatra da mu to ne priliči. Naravno, moja majka i moj dečko su uz mene i apsolutno me podržavaju u svemu. Veruju mi i znaju da ja nisam uradila ništa loše.

Autor: M. K.

#Maloletnici

#Mina Vrbaški

#pevač

#Šako Polumenta

'