AKTUELNO

Sorajino poprsje zgrozilo je sve i izazvalo lavinu komentara.

Bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić već nedeljama unazad prolazi kroz pravi pakao zbog izlivanja akva filera kojim je uvećala svoju zadnjicu.

Foto: Privatna arhiva

Budući da joj se zdravstveno stanje u velikoj meri narušilo, klaberka je hitno prebačena na Vojnomedicinsku akademiju gde se čitav tim lekara uz pomoć kolega iz inostranstva i dalje trudi da učini sve da pevačica iz bolničke postelje izađe bez posledica, a postoji opravdana sumnja da je u slične probleme sada zapala i njena "koleginica" Soraja Vučelić.

Foto: Instagram

Ona se svakodnevno svojim bujnim poprsjem diči na Instagramu, međutim, novom fotografijom šokirala je sve na društvenim mrežama koji su odmah uočili nešto jezivo - da su Sorajine dojke u velikoj meri nesrazmerne, te da je jedna od druge poprilično veća.

Foto: Printscreen Instagram

Starleta je, verovatno, mislila da ovu nesrazmernost neće uočiti niko, pa je obukla dubokodekoltiranu haljinu ispod koje nije imala grudnjak i ponosno prošetala svoje "bliznakinje", koje su sve, samo ne identične.

Foto: Printscreen Instagram

I na drugoj fotografiji koju je objavila lako se može uočiti da joj je desna dojka veća od leve, a da li je u pitanju estetsko-zdravstveni problem, ili pak loše korišćenje fotošopa čije je korišćenje, inače, doktorirala, ostaje da saznamo.

Pink.rs

#Farma

#Plastične operacije

#Soraja Vučelić

#Tamara Đurić

#hirurg

#starleta

'