AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs posle skandala stupila je u kontakt sa pevačem koji je brutalno izvređao našeg novinara, a sada vam donosimo privatnu prepisku pevača sa Minom.

Ovih dana veliku pažnju domaćih medija izazvao je skandal u čijem se epicentru našao poznati pevač Šako Polumenta (57) koji je maloletnoj Mini Vrbaški (17) slao neprimerene poruke i video-snimke. Naime, Šako se Mini udvarao putem poruka i video-snimaka u kojima joj govori da mu nedostaje. Nakon što je maloletna devojka sporni snimak objavila na društvenoj mreži Instagram podigla se velika prašina.

Pevača je dodatno izbacilo iz takta to što je Mina na Instagramu objavila video-snimak u kojem ga imitira.

Ekipa portala Pink.rs posle skandala stupila je u kontakt sa pevačem koji je brutalno izvređao našeg novinara, a sada vam donosimo privatnu prepisku Šaka sa Minom.

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Alo bolesna, šta radiš ovo? Skloni te slike. Čak me i imitiraš, eto to je bolest. Prihvatih te kao drugaricu, ispoštovah, izađoh sa tobom na drugarsko piće, a šta bi bilo da sam bio s tobom - napisao je Polumenta u poruci učenici druge godine srednje dizajnerske škole u Inđiji, na šta mu je ona odgovorila:

Foto: Pink.rs

Foto: Privatna arhiva/Pink.rs

Ja ne znam zašto se ti toliko foliraš da se mi ne poznajemo, kada se veoma dobro znamo. A i ti znaš kako... Ovo što ti se dešava nije sigurno zbog mene, već zbog tvoje budalaštine, uskačeš sam sebi u stomak - odgovorila je ona.

Od ranije poznat po skandalima sa mlađim devojkama

Ovo nije prvi put da Šaka Polumentu povezuju sa mnogo mlađim devojkama. Iako je u braku sa Vesnom već 20 godina sa kojom ima troje dece, ćerke Rijanu i Rijaldu i sina Adisa, on ne prestaje da flertuje sa pripadnicama lepšeg pola, a ovaj slučaj je specifičan baš iz razloga što je Mina maloletna. Šako je se zbog ovog postupka našao na meti kritika domaće javnosti.

Autor: M. K.

#Maloletnici

#Mina Vrbaški

#Skandal

#pevač

#Šako Polumenta

'