AKTUELNO

Ovo je jedan scenario čoveka koji na sve moguće načine pokušava da izbegne i okrene priču u svoju korist, rekao je, između ostalog reper za Pink.rs.

Juče je kao bomba odjeknula vest da je popularni reper Stefan Đurić Rasta  posle rasprave sa Slobodanom Nešovićem Lokom, vlasnikom firme ''Maskom'' priveden na razgovor u policijsku stanicu 29. novembar.

Više o tome pročitajte: RASTU PREVARIO VODITELJ? Loka zvao policiju kad je reper došao da traži SVOJE PARE!

Kako je za Pink.rs otkrio izvor blizak sukobljenim stranama, do rasprave je došlo zbog Lokinog duga prema Rasti, a nakon toga, Loka je tvrdio da ga je Rasta fizički napao. Reper i član žirija emisije "Ja imam talenat"  ekskluzivno za Pink.rs progovorio je o spornoj situaciji.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo je jedan scenario čoveka koji na sve moguće načine pokušava da izbegne i okrene priču u svoju korist ne bi li i posle 10 godina zadržao finasijska sredstva od autorskih prava koja pripadaju meni... Nikakvog napada i vređanja nije bilo da naglasim... A pravdu ću kao i do sada potražiti na sudu, po ko zna koji put - rekao je Rasta za Pink.rs.

Rasta se ovim povodom do sada nije oglašavao, a za Pink.rs je objasnio da do napada nije došlo, kao i da će ova priča, oko autorskih prava svoj epilog dobiti na sudu.

Autor: Pink.rs

#Napad

#Reper

#Slobodan Nešović Loka

#Stefan Đurić Rasta

'