Info
ZABAVAAKTUELNO
globaltel

showbiz

ŽURKA U PINKOVIM ZVEZDAMA! Milan Kalinić zapevao sa takmičarima, ŽIRI U TRANSU! (VIDEO)


Oni su otpevali jedan veliki hit i oduševili petočlani žiri.


Filip Milićević iz Raške ima 21 godinu i u četvrtom krugu ''Pinkovih zvezda'' otpevao je pesmu ''Mnogo sam te zavoleo'' Save Radusinovića.

Autor: TvPink Printscreen

- Filipe, hvala ti što si odabrao ovako lepu pesmu. Ti si to veoma lepo i slatko otpevao i trudio si se da imaš trilere slične Savi što je bilo veoma lepo - istakla je Dragana Mirković.

- Jako lepo pevaš. Međutim, imam zamerke na otvorene vokale i čini mi se da nisi dobro čuo i da si ili gladan ili umoran - rekla je Maja.

Autor: TvPink Printscreen

- Složio bih se sa Majom. Počeo si nečisto. Prvi ton ti je bio nečist. Ti si se ispravljao. Delovalo je kao da se rugaš. Malo više treba da otvaraš usta - objasnio je Šaban.

- Složiću se i sa Majom i sa Šabanom. Znaš ti da pevaš, ali loše si govorio te samoglasnike. To mi se nije dopalo - dodala je Dara.

- Ja bih se složila sa svojim kolegama, ali što je najvažnije, ja sam uživala u ovoj pesmi - zaključila je Zorica.

Stefanu Rusimoviću je bio rođendan, pa je tako dobio tortu od sestre koja se popela na binu. Potom je Milan Kalinić zapevao zajedno sa svim ostalim članovima ove grupe. Oni su izveli numeru ''I tebe sam sit teretano''.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

- Bravo! Ovo je hit - hvalili su članovi žirija Milana Kalinića i takmičare.

- Ovo je pesma iz mnogo talentovanih pesama iz Prokuplja i ja ih pozdravljam ovom prilikom - poručio je voditelj.

Autor: TvPink Printscreen

Na kraju, žiri je morao da glasa. Njihova odluka bila je da u dalje takmičenje prolazi Stefan Rusimović, posle toga ponovo su zapevali Filip Milićević i Bogdan Martinović. Odlukom žirija, posle baražnog dela u dalje takmičenje prošao je Bogdan Martinović.

Autor: B. R.

Komentari • 0


povezane vesti