AKTUELNO

Ona je spremna na sve kako ubrzala proces brakorazvodne parnice.

Bivša Spajsica Mel Bi želi da zaštiti svoju decu i insistira da on potpiše sporazum kako ne bi otkrivao informacije o njihovom životu. Bivša Spajsica Mel Bi svog bivšeg supruga Stivena Belfontea optužila je da je napravio dete dadilji, primoravao je da ima grupni seks sa još jednom ženom i da to snimaju, kao i da ju je maltretirao u toku celog braka koji je trajao deset godina.

Foto: Printscreen Youtube

- Ona želi da zaštititi decu i novac joj nije bitan, a na ostrvo ionako retko odlazi - rekao je izvor blizak ovom paru. Mel Bi nudi suprugu Stivenu Belafonteu privatno ostrvo u američkoj državi Virdžinija i više od pet miliona evra ako se što pre razvedu.

Ovaj izvor tvrdi i da će Belafonte pristati jer se boji da će mu sud dodeliti mnogo manje zbog optužbi o zlostavljanju koje podigla protiv njega bivša Spajsica.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ona je nakon 10 godina torture odlučila da ostavi supruga i javno progovori o hororu koji je pretrpela, a u javnosti su procurele i fotografije sa povredama koje je Mel Bi naneo Belafonte. Stivenu Belafonteu je sud zabranio prilazak bivšoj suprugi i njeno troje dece.

Pink.rs

#Mel B

#Razvod

#pevačica

'