AKTUELNO

Željko Šašić mu je obećao da će se potruditi da Bojan nastupa u Narodnom pozorištu.

U petoj grupi predstavio se Nikola Stanišić koji ima 16 godina i dolazi iz Skoplja. On je otpevao pesmu ''Makedonsko devojče''.

- Ubavo, ubavo - odmah je dobacio Šašić.

Foto: TvPink Printscreen

- Nema dalje, prava pesma i otpevao si maestralno. Lepo, kulturno i fino - kratak je bio Šaban.

- Isto mislim kao i Šaban. Lepo i šmekerski - dodala je Dara.

- Lepo si ti ovo otpevao. Mekano i fino u skladu sa tekstom. Ako budeš u baražu imam jednu strašnu pesmu za tebe - objasnio je Šašić.

Foto: TvPink Printscreen

- Odlično. Odlično. Odlično - oduševljena je bila Dragana.

- Volim Makedoniju i volim tvoj osmeh. Lepo si doneo ovu izvornu pesmu. Još tvrđe i još bolje, bravo - istakla je Maja.

Bojan Pavlović iz Kragujevca ima 17 godina, a u ''Pinkovim zvezdama'' predstavio se pesmom Andrea Bocellia ''Caruso''.

- Bravo Bojane. Čuo sam malo pre neko raspevavanje i ori se cela zgrada. Ovo je sjajno. Ako ne uspeš ovde, ja ću te progurati u Narodnom pozorištu - obećao je Željko takmičaru.

- Teško je bilo šta reći za ovo tvoje pevanje. U falsetu nisi baš bio čist, mada si se kasnije ispravio dosta. Ti eksperimentišeš svojim glasom, ali imaš i boju da možeš da vladaš glasom kako god hoćeš. Talentovan si i previše i sigurno ćeš napredovati. Šta reći osim - napred - poručio je Šaban takmičaru.

Foto: TvPink Printscreen

- On je neverovatan. Igra se sa glasom. Imaš jako moćan glas i kad izađeš ja se naježim. Ti si klasa ispred svih, stvarno - iskrena je bila Dara.

- Imaš moćan glas i možeš da se igraš i to na razne načine možeš da se igraš. Taj falset se ne dopada ni meni kao ni Šabanu. Ti mnogo više ličiš na operskog pevača i automatski odskačeš od svih koji se bave našom muzikom. Mi kao žiri dolazimo u situaciju da te biramo kao nekog ko je van konkurencije. Podrazumeva se da si ti odličan pevač. Mislim da je samo pogrešan izbor pesme - kazala je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja se ne slažem sa Draganom, ali moram da kažem... Maraja Keri je bila konobarica, a peva falset sa pet oktava punim glasom - rekla je Maja.

- Pet? Ja to nisam znao. Prvi put čujem da neko peva petu oktavu - u šoku je bio Šaban.

- Ti si pevao četvrtu oktavu i razvalio si Karuza. Skidam kapu - rekla je Maja Bojanu.

Autor: B. R.

#Bojan Pavlović

#Pinkove zvezde

'