AKTUELNO

Kako Pink.rs ekskluzivno saznaje, uplašeni očevici odmah su pozvali pripadnike saobraćajne policije i Hitnu pomoć.

Popularni folk pevač sinoć je održao nastup za pamćenje u jednoj kotorskoj diskoteci gde je u njegovim hitovima uživao rekordan broj gostiju, međutim, sjajne utiske sa sinoćnjeg koncerta u jednom trenu pokvarila je saobraćajna nezgoda koju je doživeo danas.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Naime, kako je za Pink.rs ispričao izvor koji se zatekao na mestu dogđaja, Radiša Trajković Đani je saobraćajnu nezgodu doživeo na putu od hotela ka aerodromu, u tunelu između Kotora i Tivta.

Sve se desilo bukvalno pre nekih pola sata. Nije Đani vozio, nego, kako sam čuo, organizatori koncerta koji su se ponudili da ga isprate i odvezu do aerodroma. Vozač koji je išao iza njih čačkao je telefon, pa se svom snagom zakucao u zadnji deo džipa u kojem je bio Đani - otkriva naš izvor i dodaje da su na lice mesta odmah stigli pripadnici saobraćajne policije i vozilo Hitne pomoći.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

- Odmah se tu stvorila gužva, očevici su za svaki slučaj pozvali saobraćajce i Hitnu pomoć, ali su se posle uviđaja svi brzo razišli - završava naš izvor.

Kako bismo proverili informaciju koju smo dobili, pozvali smo člana žirija "Pinkovih zvezda" koji nije imao puno vremena za prepričavanje ovog događaja, budući da je morao da se ukrca u avion.

Ma, ništa to nije bilo strašno, šta vam je. Lik je kuckao poruke, pa nije stigao da zakoči i samo nas je čuknuo otpozadi, polomio far. Baš ništa strašno. Saobraćajci i Hitna pomoć morali su da dođu po službenoj dužnosti, ne znam, neko ih je pozvao sa ulice. Ja sam odmah prešao u drugi auto i nastavio ka aerodromu, jer sam stvarno žurio. Smrt me je čekala u tunelu, ali eto, ja uvek pobegnem od svega od čega treba - uz osmeh se našalio Đani i dodao:

- Izvinite sad, nemam vremena da pričam, moram u avion. Sve je okej, ništa ne brinite - kratko nam je rekao vidno raspoloženi Đani i prekinuo vezu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

D. Tanasijević

#Pinkove zvezde

#Radiša Trajković Đani

#Saobraćajna nesreća

#pevač

'