AKTUELNO

Folk diva otvorila je svoj večerašnji koncert emotivnom baladom "Vazduh koji dišem".

Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović večeras je svojom publikom po drugi put zaredom do poslednjeg mesta ispunila Armenc arenu u Sofiji, čime se upisala u istoriju, budući da je jedini srpski izvođač koji je rasprodao dve ove hale u dva dana.

Foto: Pink.rs

Kao i sinoć, blizu dvadeset hiljada Cecinih fanova u Bugarskoj dočekalo ju je uz ovacije i gromoglasan aplauz koji je, nakon prve pesme "Vazduh koji dišem" kojom je otvorila koncert, trajao nekoliko minuta.

Ceca je nakon toga pozdravila fanove i obećala im da će i večeras prirediti sjajnu žurku.

Foto: Pink.rs

Dobro veče, Bugarska! Počastvovana sam. Sinoć sam imala fantastičan koncert, a po svemu sudeći, vaše raspoloženje i energija govore da će ovo biti noć za pamćenje. Neću puno dužiti, ovde smo zbog muzike - rekla je Ceca, a onda, na oduševljenje publike, zapevala svoj veliki hit "Idi dok si mlad".

Ceca je, posle toga, imala molbu za svoje fanove.

Foto: Pink.rs

- Molim vas, upalite telefone i upaljače, želim da najlepšu sliku pošaljemo u Beograd i ceo svet - rekla je Ceca, pa su joj fanovi momentalno ispunili želju i učinili da se pevačica oseti najvoljenijom ženom na svetu.

Foto: Pink.rs

Inače, Ceca se sinoć pred publikom u Bugarskoj pojavila u elegantnom Versaće odelu u crnoj boji, dok je za večerašnji nastup odabrala efektniji stajling, pa je Bugare oduševila kada se pojavila u uskim kožnim pantalonama, crnom korsetu i prsluku sa lancima u kojima izgleda poput prave svetske zvezde.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

U nastavku pogledajte delić atmosfere sa koncerta koji će se u Bugarskoj prepričavati narednih meseci, a u emisiji "Premijera" imaćete priliku da pogledate kompletan izveštaj sa dvodnevnog spektala u Sofiji.

O. Nestorović / D. T.

#Beograd

#Bugarska

#Sofija

#Svetlana Ceca Ražnatović

#koncert

#pevačica

'