AKTUELNO

Ona se već nekoliko meseci bori sa ovom bolešću, iako ju je prvo poricala samoj sebi.

Model i televizijska voditeljka Krisi Tejgen konačno je progovorila o postporođajnoj depresiji koja je usledila nakon što je prošlog leta rodila ćerku Lunu.

Supruga pevača Džona Ledženda ispričala je da je imala mnogo problema sa bolovima u leđima i zglobovima, kao i da je izgubila apetit.

U pismu koje je poslala časopisu "US Glamour" ona je priznala da je u decembru otkrila da ima postporođajnu depresiju, pa je odlučila da priča o njoj kako bi javnost saznala da se to može desiti bilo kome.

- Imala sam sve što mi je trebalo da budem srećna, a opet se nisam tako osećala. Bukvalno su svi oko mene znali da je to postporođajna depresija, a ja sam shvatila tek u decembru. Do tada sam odbijala i da pomislim na to, ubeđena da je sve u redu. Razlog zbog kojeg mi je toliko dugo trebalo da priznam da imam problem je to što sam bila sebična, pa sam dobijala da priznam da mi je teško, jer sam imala svu potrebnu pomoć: Džona, mamu i dadilju koja živi s nama. Ne želim da se pretvaram da znam sve o postporođajnoj depresiji, jer ona moža biti drukčija od osobe do osobe. Ali jednu stvar znam - od velike je pomoći i sama priča o tom problemu - napisala je Krisi i dodala da sada uzima antidepresive.

Osim toga, ona je na Instagramu objavila fotografiju pored koje je napisala ponešto i o svom stanju.

- Reći ću: Imam postporođajnu depresiju. To me jede mesecima. Jedna od najboljih stvari koje se tiču društvenih mreža jeste to što mogu da komuniciram otvoreno sa prijateljima i obožavaocima. Laknulo mi je što sada znate šta je sve ovo vreme bilo veliki deo mene - napisala je ona u okviru objave.

Autor: V. T.

#Depresija

#Džon Ledžend

#Krisi Tejgen

#Manekenka

#Porođaj

#pevač

'