AKTUELNO

Divan razdragan početak, veseo! Odličan izbor pesme, ja prvi put čujem ovu pesmu. Jako mi se dopada - rekla je Jelena Tomašević.

Dragana Jovanovska je probila led u večerašnjoj emisiji sjajnim nastupom. Ona je otpevala "Vezi, vezi" od Karoline Gočeve i dobila svih pet glasova.

Foto: TvPink Printscreen

Fino, pitko, lepo, razdragano, slatko, ubavo! Čista petica - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Divan razdragan početak, veseo! Odličan izbor pesme, ja prvi put čujem ovu pesmu. Jako mi se dopada. Sjajno si se snašla. Nekako se videlo da tebi prija ovo, da lepo plivaš u tome. Imaš divnu boju glasa, lep vibrato - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Božanstvena si! Toliko si lepo počela i publika se razgalila iako ne razume baš o čemu pevaš. Ja razumem pesmu, ali verovatno veliki broj ljudi u Srbiji ne razume, ali razume tebe! To je moć muzike i divne interpretacije jer oseća tvoju lepu energiju. Božanstveno izgledaš i ti i tvoja drugarica! Ja ti čestitam, ovo je stvarno bilo super - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Bilo je stvarno prelepo! Izašla si i obasjala nas kao Sunce. Ja sam se podigao odmah jer sam znao o kojoj se pesmi radi  i znao sam da je dobra i ritmična - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

Svi članovi žirija su se složili da je Dragana sjajno započela večerašnju emisiju.

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'