AKTUELNO

Ona je uzela naše pare, jela u protekle četiri godine naš hleb, napisala je između ostalog rediteljka.

Pobednica rijalitija "Farma" Jelena Golubović izazvala je opštu pometnju svojim pojavljivanjem na otvaranju 45. FEST- a. Iako je nepozvana došla na crveni tepih, ona je privukla veliku pažnju okupljenih.

Mnogi su tvrdili kako je "ukrala" slavu italijanskoj lepotici, a ona je jednom objavom na Instagramu rešila da zapuši svima usta.

Foto: Instagram

Šampioni, kako ste? Danas, da je tata živ, bio bi ponosan! 26. februar je jedan od najtužnijih dana u mom životu. Petnaest godina je prošlo od kada tata nisi sa nama, ali naučio si svoju ćerku da bude čovek,da bude iskrena i da voli - počela je Jelena svoju ispovest u opisu fotografije svojih roditelja.

Foto: E-stock/Stefan Filipović

Jelena Golubović je istakla da je svoj odmor prekinula zbog njegove godišnjice. Ona je objasnila da nije namerno "ukrala" slavu Moniki Beluči u centru "Sava".

Da njoj pripada slava o kojoj se toliko piše, ne bih ja njoj mogla da oduzmem ništa, pa ni taj kadar. Ti si studirao jezike, govorio si između ostalih pet jezika, i italijanski. A ona, uzela je naše pare, jela u protekle četiri godine naš hleb, i za otvaranje Festa, a ona je otvorila,mi tako strance volimo da glorifikujemo. Nije naučila jednu rečenicu da kaže kako treba, a ostale četiri rekla je na lošem engleskom - napisala je ogorčena Jelena Golubović.

Rediteljka je rešila da na nesvakidašnji način obeleži godišnjicu smrti svog oca, a šta ju je toliko povredilo pa se osvrnula i na Moniku Beluči, nije poznato.

Autor: J. V.

#Jelena Golubović

#Monika Beluči | Monica Bellucci

#glumica

#reditelj

'