AKTUELNO

Članica žirija "Pinkovih zvezda" govorila je u "Ekskluzivu" o zdravstvenom stanju svog supruga, ali i o novoj poslovnoj saradnji sa mlađim kolegom.

Muzička zvezda Dragana Mirković otkrila je u emisiji "Ekskluziv" da će po drugi put ukrstiti glas sa mlađim kolegom Danijelom Đokićem, sa kojim je svojevremeno snimila veliki hit "Život moj".

Foto: TvPink Printscreen

- To je njegova ideja, molba. Mi smo kućni prijatelji od hita "Život moj", on je jedno vreme čak prestao i da se bavi ovim poslom, živeo je u Americi, ali to naše prijateljstvo se nije prekidalo. Sada je poželeo da se vrati i rekao je:"Gago, ti si mi talična" - ispričala je članica žirija "Pinkovih zvezda" koja je rešila da usliši molbu svog prijatelja i izađe mu u susret.

Proteklih dana mnogo se pisalo o zdravstvenom stanju njenog supruga Tonija Bijelića, a Dragana pred kamerama "Ekskluziva" priznaje da joj natpisi koji se bave ovom tematikom nimalo ne prijaju.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam zašto ljudi imaju potrebe za senzacijama te vrste, koje su tužne. To nikada neću razumeti. Razumem medije, i ja sam vlasnik jednog medija, ali se time ne bavim. Tražiti senzaciju u nečemu što nije lepo - ne vidim razlog za to - čudila se Dragana koja je, otkrila zbog čega je njen voljeni Toni narušio svoje zdravstveno stanje.

Foto: TvPink Printscreen

Samo zato što je bio neozbiljan muškarac, kao svi vi muškarci koji ste neozbiljni kada je prehlada u pitanju. Imao je jaku upalu pluća, bio je nekih pet dana u bolnici, ali šta da radimo. Kod kuće je, sada je dobar, sluša me. Shvatio je da mora da bude dobar i da me sluša, da mora da ozdravi, pa da zujimo onako kako smo mi navikli - objasnila je Dragana.

Autor: D. Tanasijević

#Dragana Mirković

#Toni Bijelić

#pevačica

'