separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NJIHOVI BRAKOVI TRAJALI SU KRATKO, a o njima je pričao ceo svet: Nema šanse da pogodite koje holivudske zvezde su nekad bile zajedno! (FOTO)


Ovo su svi zaboravili.


Slavne holivudske zvezde su na početku svojih karijera imale ljubavne romanse kojih se danas niko više ne seća. O brakovima poznatih glumaca se tada mnogo pisalo i pričalo, a danas su potpuno pali u zaborav i retko ko bi mogao da poveže ove poznate face.

Madona i Šon Pen

Autor: Prinstcreen YouTube/Eurovision song contest

Pevačica i glumac su bili u braku četiri godine, od 1985. do 1989. godine. Tokom braka, Madona je svog supruga prijavljivala policiji za nasilje u porodici, što je i bio razlog njihovog razlaza. Godinama kasnije, pevačica je ispričala da je Šon bio njena najveća životna ljubav, a bivši supružnici su danas u sjajnim, prijateljskim odnosima.

Džoni Li Miler i Anđelina Džoli

Autor: Tanjug

1995. godine Anđelina i Džoni su se upoznali na snimanju filma "Hakeri", a samo godinu dana kasnije su izgovorili sudbonosno "Da". Međutim, već naredne godine Anđelina je upoznala ženu koja ju je očarala i učinila da zaboravi na zavet koji je dala. Tokom snimanja filma "Foxfire", Anđelina se zbližila s japansko-američkom glumicom Dženi Šimicu. Kako je kasnije sama priznala, to je bila ljubav na prvi pogled. Ova veza nastavila se i u narednim godinama i navodno je ona jedan od razloga zbog čega su se Džoni Li Miler i Džolijeva razveli 1999. godine.

Geri Oldman i Uma Turman

Autor: Tanjug

Tada mladi i perspektivni Uma i Geri upoznali su se na snimanju 1990. godine. Oni su se vrlo brzo i venčali, ali ovaj brak nije potrajao, pa su se razveli nakon dve godine. Ipak, oboje su jedno o drugom imali samo lepe reči nakon razlaza.

Autor: Tanjug

Pamela Anderson i Kid Rok

Pamela i Kid su počeli da se zabavljaju 200. godine, a onda je usledio raskid. Međutim, ubzo je došlo do pomirenja, pa su venčali 2003. godine na jahti u blizini Sen Tropea.  Nakon burnog braka, razveli su se tri godine kasnije, a kao razlog naveli su nepomirljive razlike.

Autor: Tanjug AP

Ričard Gir i Sindi Kraford

Autor: Tanjug AP

Devedesetih godina omiljeni Holivudski par bili su Sindi i Ričard. Upoznali su se 1988. godine, kada je Krafodova vlada svim svetskim modnim pistama, a glumac je nosio titulu najvećeg zavodnika. Nakon četiri godine zabavljanja, oni su uplovili u brak, koji je trajao do 1995. godine, a razvod je bio veliko iznenađenje za sve. Sindi je, tek posle mnogo godina priznala da je razlog njihovog razloga bila velika razlika u godinama.

Autor: Tanjug

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti