separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OVIM ČINOM NAKON CRKVENOG VENČANJA, PERUĆICA I NJEGOVA MLADA ODUŠEVILI SVE: Svi im aplaudirali, a onda su otkrili zbog čega su kasnili u crkvu! (FOTO+VIDEO)


Zamalo da ne stignu na vreme!


Folk pevač Ljuba Perućica i lepa voditeljka Katarina Kolozeus danas su se pred Bogom jedno drugom zavetovali na večnu ljubav. Oni su crkveno venčanje obavili u crkvi Svetog Jovana Vladimira na Voždovcu.

Jednim činom nakon crkvenog venčanja, mladenci su oduševili sve!

Autor: Pink.rs/Dušan Cakić

Naime, oni su iz svojih ruku pustili bele golubove ispred crkve. Inače, beli golubovi na venčanju simbolišu početak zajedničkog života, a oni su takođe simbol ljubavi, razumevanja i mira.

Autor: Pink.rs/Dušan Cakić

Autor: Pink.rs/Dušan Cakić

Nakon toga, Perućica i njegova mlada u zajedničkom intervjuu za Pink.rs otkrili su zbog čega su kasnili na sopstveno crkveno venčanje.

Autor: Pink.rs/Dušan Cakić

- Kasnili smo malo na venčanje jer je bila gužva na putu, vozili smo sve vreme po žutoj traci da bismo stigli, ali dobro, na kraju smo stigli. Svako je bio sa svojom porodicom veče pre venčanja, hteli smo da ispoštujemo običaje. Eto, kupovao sam mladu, uspešno smo to uradili. Crkvena kuma je napravila ugovor i on je nadrljao - rekli su u zajedničkom intervjuu za Pink.rs pevač i njegova izabranica.

Inače, na Perućicino crkveno venčanje su se, osim kumova, prijatelja, porodice i rodbine, pojavile i njegove kolege: Milan Dinčić Dinča sa suprugom Jelenom i Aleksandra Bursać.

Autor: Pink.rs/Dušan Cakić

Autor: Pink.rs/Dušan Cakić

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti