separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BILA SAM ZABRINUTA! Supruga Ognjena Amidžića otkrila detalje iz porodičnog doma! Evo šta se desilo! (VIDEO)


Imaju sjajan brak!


Supruga voditelja TV Pink, Ognjena Amidžića, manekenka Danijela Dimitrovska odlučila je da otvori kozmetički salon i tako ulepšava živote i izgled pripadnicama ženskog pola. Salon je obišla i ekipa emisije "Premijera".

Autor: TV Pink Printscreen

Oplemenili smo prostor mojim likom, što ja mislim da je negde bilo i logično. Gledali smo da napravimo kutak da se žene osećaju ovde prijatno i da zaborave na sve probleme - govori Danijela.

Osmeh na njenom licu svakoga dana se trudi da izmami i suprug Ognjen Amidžić, a pred kamerama "Premijere" manekenka je rekla i kako se popularni voditelj često trudi da poštuje stroga pravila ishrane.

Autor: TV Pink Printscreen

Nekada ja imam momente u toku meseca ili godine kada hoću da prekršim režim. Tako i on ima periode kada mu hrana predstavlja zadovoljstvo, ali trudi se i on da sve poštuje - rekla je Danijela.

Autor: TV Pink Printscreen

Harmonični bračni par jednako je posvećen sinu Matiji, koji je nedavno krenuo u prvi razred francuske škole.

Ja sam onako kao i svaka mama bila malo zabrinuta, ali me je pozitivno iznenadio. Stvarno je ušao u to kao da je već znao šta ga čeka. Gledala sam da mu ne napravim pritisak - rekla je supruga Ognjena Amidžića.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti