AKTUELNO

Popularna pevačica oglasila se povodom navoda da je, kako se šuška, za sada jedina osumnjičena za bacanje bombe na prostorije producentske kuće "FM plej", sa kojom je prekinula saradnju i zaratila.

U noći između petka i subote bačena je ručna bomba - kašikara na prostorije producentrske kuće "FM plej", koja je u vlasništvu poznatih kompozitora Filipa Miletića i Miloša Roganovića, poznatih "aspirinaca", koji su napisali brojne hitove za Severinu, Seku Aleksić, Kiju Kockar, Radu Manojlović, Editu Aradinović i mnoge druge. U eksploziji koja se dogodila u Ulici vajara Živojina Lukića na Bežanijskoj kosi srećom nema povređenih, međutim pričinjena je velika materijalna šteta, budući da su oštećeni profesionalna muzička oprema i poslovni prostor od preko sto kvadrata, u kom su na sve strane geleri.

Foto: Pink.rs.

Jutro nakon eksplozije, kompozitori su saslušani u prostorijama policije gde su dali svoj iskaz. Prema glasinama koje ovih dana kruže, Miletić i Roganović istakli su da ne znaju ko bi mogao da im učini ovako nešto, budući da nemaju dodirnih tačaka sa kriminalnim miljeom niti neprijatelje kako u privatnom životu, tako i na estradi - istakli su, navodno, da su sa svim sadašnjim i bivšim saradnicima u sjajnim odnosima, osim s pevačicom Editom Aradinović, svojoj bivšom saradnicom, sa kojom su duže vreme u ozbiljnom sukobu.

Foto: Luka Marotti

Budući da je sumnja bačena na mladu pevačicu koja je, kako se šuška, označena kao jedini neprijatelj "aspirinaca", spekuliše se o tome da bi uskoro mogla biti pozvana u policiju na informativni razgovor. Pozvali smo je kako bismo proverili da li je već dala svoj iskaz u policiji i kako reaguje na to što je pojedini sumnjiče za ovo krivično delo.

- Sve što se tiče toga, ja ću već porazgovarati sa policijom, ako me ikada budu pozvali na saslušanje. Za sada me niko nije pozvao - objasnila je Edita na samom početku razgovora za Pink.rs.

Foto: Pink.rs

- Ja ću svoj iskaz dati policiji. Nije bilo fer što su me neki osumnjičili za nešto za šta me ni policija ne sumnjiči, ali neka ostane na tome. Želim da nastavim da radim ono od čega živim, a to je muzika... A i moram tim ljudima da vratim dug od kojeg ne bežim, niti ga poričem. Stvarno im želim sve najbolje... Kada sam to saznala, ja sam samo pitala da li ima nastradalih - hvala Bogu, bitno je da nema. Isto tako, velika je verovatnoća da to nije bilo namenjeno njima, ali ko sam ja da tu bilo šta pričam - priznala je Edita za naš portal i priznala da će u policiji razvezati jezik ukoliko to bude bilo potrebno.

Foto: / Printscreen Instagram

Zbog čega ratuju Edita i "aspirinci"?

Podsetimo, Edita je početkom prošle godine odlučila da napusti bend "Ministarke" i stavi tačku s Miletićem i Roganovićem, osnivačima grupe i tvorcima njenih najvećih hitovima, među kojima su i duetske pesme sa Severinom, Acom Pejovićem i Sašom Matićem. Time je prekršila odredbe ugovora o saradnji, a budući da su godinama ulagali novac u njenu karijeru, muziku i spotove, poznati hitmejkeri odlučili su da pravdu potraže na sudu, gde proces i dalje traje.

Foto: / Printscreen Instagram

Oni od Edite potražuju dug za koji i sama pevačica priznaje da postoji i da, kako kaže, radi na tome da ga u potpunosti isplati. Brzo nakon što su na saradnju stavili tačku, ušli su u javni sukob koji je bio propraćen medijskim i prepucavanjem na društvenim mrežama.

D. Tanasijević

#Bomba

#Edita Aradinović

#Filip Miletić

'