separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

KAJA SE RAZVODI OD DŽUNIORA DŽEKA, a na njihovom TAJNOM VENČANJU napravljena je samo jedna fotografija! Pogledajte o čemu se radi!


Pevačica se 2014. godine udala za svog tadašnjeg verenika, di-džeja Džuniora Džeka, a venčanje je održano u Briselu, u intimnoj atmosferi.


Katarina Kaja Ostojić razvodi se nakon pet godina braka od supruga Džuniora Džeka. Par, koji je 2014. godine izgovorio "sudbonosno da", već duži vremenski period ne funkcioniše dobro, a česte svađe rezultirale su udaljavanjem.

Iako danas nisu u najboljim odnosima, Kaja i Džunior važili su za vrlo nekonvencionalan par, kakva je uostalom bilja i njihova svadba. Pevačica se 2014. godine udala za svog tadašnjeg verenika, di-džeja Džuniora Džeka, a venčanje je održano u Briselu, u intimnoj atmosferi.

Autor: Instagram

- Presrećna sam. Našoj proslavi nije prisustvovao niko, zato što smo se samo registrovali u opštini - rekla je tada Kaja, dok je njen suprug dodao da je ovo za njega najlepši dan u životu.

- Ne mogu vam opisati svoju sreću - rekao je Džunior Džek.

Na jedinoj fotografiji sa venčanja koja postoji, vidi se da Kaja ije odabrala venčanicu, već suknju i bluzu, a Džunior je u svom prepoznatljivom stilu koji i danas fura.

View this post on Instagram

Just before.......🙏💍

A post shared by Junior Jack (@realjuniorjack) on

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti