separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SAMO LAJTE, BEDNICI! Nadežda odlučila da se obračuna sa hejterima! Komentari koje dobila na račun trudnoće i Tome Panića nisu je ostavili ravnodušnom! (FOTO)


Morala da reaguje!


Nadežda Biljić je pre nekoliko nedelja doživela fizičko nasilje u stanu u kom živi u Beogradu, a zatim je govorila kako joj je ovu bol naneo Tomislav Panić, bivši učesnik "Zadruge" i momak sa kojim je čak imala i intimne odnose pred kamerama najgledanijeg TV formata u ovom delu Evrope.

Autor: TvPink Printscreen

Nakon toga osvanula je i informacija da je Nadežda Biljić u drugom stanju, a da je otac njenog deteta upravo Toma Panić. S obzirom na to da su je povređivali komentari na ovu temu, Nadežda je odlučila da se javno obrati svima koji su negativno pričali o njenoj trudnoći.

Autor: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

Jako je neumesno, sramno i nevaspitano, pogotovu od žena, postavljati pitanje ko je otac mog deteta, pa onda da lažem za trudnoću, pa: "Jadan Toma", hoću da mu uvalim dete, ko zna čije je da traži DNK! Mrzim ovu zemlju i ljude u njoj, odvratni ste. Ništa vam nije sveto! Jako nekulturno i neumesno, svim silama ću se truditi zajedno sa Tomom da naše dete izvedemo na pravi put i naučimo ga osnovnim stvarima, da nimalo ne liči na te debile koji su spremni da tako nešto pišu, bednici, sve će vam Bog vratiti! Samo lajte, ne možete mi ništa - napisala je Nadežda.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti