separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SEZONA RASKIDA NA ESTRADI! Vuk Kostić stavio tačku na romansu sa 10 godina mlađom devojkom! (FOTO)


Ko je sledeći?


Ovih dana domaću javnu scenu potresaju raskidi! Prvo smo saznali da su Milica Todorović i Miloš Paunović raskinuli petogodišnju vezu, zatim je atletičarka Ivana Španović potvrdila da je stavila tačku na 10 godina dug odnos, a sada i glumac Vuk Kostić!

Autor: TV Pink Printscreen

Naime, Vuk i njegova deset godina mlađa izabranica Aleksandra Popović rešili su da se raziđu nakon dve godine veze. Nagađalo se da će njih dvoje otići i pred oltar, ali su se ipak rastalo uz obostrano poštovanje i ljubav.

Iako je uoči svog četrdesetog rođendana, Vuk jednostavno nije spreman da se skrasi i posveti porodici i deci, to se ipak neće dogoditi. I baš zato što je Aleksandru koja je predivna devojka previše poštovao i voleo i kao partnerku, ali i kao čoveka, bili su iskreni jedno prema drugom i krenuli u budućnost različitim putevima. Shvatili su da posle ljubavne veze koje je bila i te kako lepa za oboje, njih dvoje nemaju istu zamisao za godine koje su pred njima. Nisu želeli da jedno drugo izgube kao prijatelja, te su seli i rekli šta imaju - kaže izvor blizak glumcu i dodaje:

- Ovaj raskid oboma je veoma teško pao, jer nisu verovali da to može da se završi ovako. Do pre nekoliko meseci maštali su o srećnoj budućnosti, uživali u Vukovim pustolovinama i trudili se da svaki dan provedu zajedno. Međutim, shvatili su da im se mišljenja o idealnoj budućnosti ne poklapaju, pa su odlučili da je bolje da se rastanu.

Autor: E-Stock/Kobra

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti