separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OPET SI ISPALA GLUPAČA: Mina napravila POMETNJU između Tare i Mateje, Simova ZAPLAKALA, pa kroz JECAJ progovorila o njihovom odnosu! (VIDEO)


Matijević je priznao da postoji devojka koja je osvojila njegovo srce.


Mina Vrbaški je tokom prethodne noći ušla u Belu kuću i napravila pravi razdor u odnosu između Tare Simov i Mateje Matijevića jer ga ja upozorila da ga napolju čeka devojka kojoj je stalo do njega. 

Ove noći je stiglo pitanje za Minu da li je srećna što je razdvojila njih dvoje, a ovo je napravilo pravu pometnju između njih dve. 

Autor: TvPink Printscreen

Da li si srećna što si pretnjama uplašila Mateju, da pokuša da se druži sa Tarom? - glasilo je pitanje za Minu.
On ima napolju nekoga koga voli. Ispala si opet glupača. Ti si sebi dopustila da veruješ u neke stvari. Meni je devojka rekla da ga voli i ne želi da bude povređena, on njoj znači mnogo - pričala je Mina.

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Ja hoću da stavim tačku na ovu priču. Napolju postoji osoba koja mi je izuzetno draga. Ja sam se neposredno pre ulaska u rijaliti viđao sa jednom devojkom koja mi je izuzetno draga. Devojka je potpuno korektna, ali se ona meni ne sviđa. Ona kod mene nema šansu u tom smislu - rekao je Mateja.

Tari je ovaj razgovor teško pao, pa je čak u jednom trenutku i zaplakala, pa je pokušala da objasni kako ona gleda na ovu situaciju.

On nema nikoga. On je meni gotivan, ali ja njega neću smarati. Sa Matejom imam neku smešnu priču. Ja sam rekla da njemu neću pričati o svojim emocijama - pričala je Tara kroz suze. 

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti