separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PALA I POLOMILA KUK, PA ZAVRŠILA U STARAČKOM DOMU! Ono što je Rada Manojlović učinila za svoju baku, OSTAVIĆE VAS BEZ TEKSTA! (FOTO)


Emotivni susret.


Popularnoj pevačici Radi Manojlović porodica je oduvek bila na prvom mestu. Nakon što je vrlo rano ostala bez majke Mirjane, ona je pomagala ocu i sestri i vodila računa o Nadi, mami njene pokojne majke.

Autor: NKostić

Pevačica je pre nekoliko dana organizovala žurku povodom 82. rođendana njene bake Nade, koja se nalazi u staračkom domu u Beogradu. 

Baka je u staračkom domu jer je pala i povredila kuk, pa smo je preselili u Beograd kako bismo lakše vodili računa o njoj i kako bih ja mogla da je obilazim svakodnevno - otkrila je Rada i dodala:
Bilo je zaista prelepo, u jednom trenutku sam zapevala, a onda su mi se pridružile i nanine prijateljice iz doma. Tamo obožavaju Lepu Lukić i pesmu "Od izvora dva putića", tako da sam imala mini-koncert, a onda sam zajedno sa bakom pevala "Moj dragane, što me zaboravljaš", jer ona obožava tu pesmu - kaže pevačica i nastavlja:
View this post on Instagram

❤️😍❤️

A post shared by Radmila Rada Manojlovic (@radamanojlovic) on

Svi mi bi trebalo da vodimo računa o svojim bakama, dekama, roditeljima i da nas to ispunjava i čini srećnim. Moja sestra i ja smo izuzetno vezane za nanu i želimo da što duže živi i da se u starosti samo smeje i uživa - zaključila je pevačica.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti