AKTUELNO

Evo šta je rekao samo nekoliko trenutaka pre nego što se uselio u "Zadrugu 3".

Muzički producent i pevač Mirko Gavrić bio je učesnik prošle sezone "Zadruge". Veliku pažnju javnosti privukao je zbog mnogobrojnih sukoba sa cimerima, među kojima je bila i Zorica Marković.

On je svojevoljno napustio takmičenje zbog ozbiljnog konflikta koji je nastao i sa Miljanom Kulić, a sve zbog straha da ne izgubi svoju suprugu Draganu Rakčević koja ga je čekala u spoljnom svetu. Zbog nje je bio spreman da se odrekne svega, ali to nije bilo dovoljno da je sačuva pored sebe, jer je ona čvrsto odlučila da stavi tačku na njihov brak i pod čudnim okolnostima mu saopštila da želi da se razvede.

S obzirom na to da je Mirko odlučio da još jednom okuša svoju sreću pred budnim okom kamera, mi smo ga pred sam ulazak u "Zadrugu 3" upitali da nam otkrije koji je bio razlog za razvod. Gavrić je bio vidno neraspoložen da odgovori na ovo pitanje, a nema sumnje da je još uvek besan zbog izdaje koju je doživeo.

Foto: Instagram

Ja znam koji je razlog, ali neću o tome da pričam sad, imam svoje razloge. Strašno sam to podneo, to ti je kao da ti se ceo svet sruši za deset sekundi. Jedno za drugim je krenulo da me udara tri meseca zaredom, ali sada sam druga osoba i sebi se više sviđam ovako.

Iako nije želeo da ispriča kako je izgledao njihov poslednji razgovor, Mirko se trudio da stavi masku na lice i ubedi nas da mu ona nije bitna. Međutim, nije mogao da sakrije ogorčenost i ljutnju u svom glasu.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu. Previše je intimno pitanje. Ne boli me činjenica da više nismo zajedno, boli me ona stvar. Mi smo bili tri godine u braku, sada nismo zajedno osam meseci. U jednom periodu života sam shvatio da je vreme da nastavim da živim svoj život.

Pitali smo ga i da li je nečija laž bila povod za razvod, međutim Mirko je odmah aludirao na to da je svoju suprugu slagao za svoju seksualnu opredeljenost, pa je iskoristio priliku da se odbrani, ali istovremeno potvrdi da je, nažalost, bilo laži u njihovom odnosu.

Foto: TvPink Printscreen

Ti hoćeš da kažeš da sam ja pe*er? Znam šta moje prijatelje pitaš, ali ako na to ne misliš, naravno da je postojala. Možeš li ti nekog da nateraš da te voli? Ja sam inače psihički mnogo jak i mogu da prođem kroz velike lomove u životu. Ja sam neko ko živi u sadašnjem trenutku. Ne želim da živim za prošlost, da je valjalo trajalo bi. Nismo ni u kontaktu.

Poznato je da je posle nekoliko dana psihički klonuo u Beloj kući kada je ušao u raspravu sa Miljanom, a kako ističe da joj se neće obratiti, nije imao problem da prizna da će ovoga puta prave emocije pokazati očima javnosti.

Želim joj sve najbolje u životu. Nemam šta da kažem o njoj. Od mene možete da očekujete da budem ono što jesam, kao i uvek. Ako budem želeo da imam seks, imaću ga vrlo rado. Nemam problem sa tim, ako se budem zaljubio, zašto da ne. Ja sam emotivac, iskren sam.

Foto: TvPink Printscreen

Iako je milionski auditorijum ispratio sva dešavanja koja su bila jedna od najaktuelnijih u medijima, Gavrić je u intervjuu tvrdio da njegova slabost i strah od sukoba sa Kulićkom nisu bile uzrok njegovog samovoljnog napuštanja "Zadruge", već da je to samo bila neočekivana tuga za suprugom od koje se navodno nikada nije odvajao.

Ja nisam plakao zbog Zorice Marković, nego zbog obećanja sebi da tako nešto neću da dozvolim, jer sam rekao nešto što nije trebalo da kažem. Miljana Kulić me jeste dovela do ludila, jeste, ali zbog toga što sam se prvi put odvojio od osobe koju volim najviše na svetu i bez kontakta. Osećao sam neku vrstu nemira, osećao sam se usamljeno. Ja živim lagodno 25 godina i sebi mogu da obezbedim sve.

Detaljno o ovom intervjuu sa Mirkom pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Mirko Gavrić

'