AKTUELNO

Skupoceni nameštaj i mnogo detalja krasi dom porodice Ražnatović.

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović živi u luksuznoj vili pored stadiona ''Marakana'', koju su imali priliku da vide gotovo svi prolaznici.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Međutim, unutrašnjost raskošne vile koju je Željko Ražnatović Arkan ostavio svojoj supruzi i deci retko ko je uspeo da vidi, sve dok Veljko i Anastasija nisu postali aktivni na društvenim mrežama na kojima svakodnevno objavljuju fotografije iz svog doma.

Nekoliko selfi fotografija Anastasije Ražnatović otkrile su kako izgleda enterijer ove raskošne vile. I ako je suditi po istim, velika pažnja posvećena je veoma skupim detaljima.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

Ramovi na zidovima, gelenderi, ogledala, lusteri i nameštaj imaju pozlaćene detalje, a njihov dom krase i veliki šareni stubovi.

Mnogima je posebnu pažnju pivukao i veliki kamin koji, takođe, ima nekoliko zlatnih detalja, ali i ormar na kom Ceca drži porodične fotografije.

Foto: Instagram

U samom centru vile nalazi se i veliki zlatan luster koji podseća na crkvene, što nije iznenađujuće s obzirom na to da je Ceca veliki vernik. A kako pored Cece i njene dece, Anastasije i Veljka, u ovoj vili žive i pevačicina sestra Lidija Ocokoljić sa suprugom Predragom i njihovo četvoro dece, jednom prilikom je otkriveno i kakav je njihov nameštaj. Tako su se pojavile fotografije krevetića Lidijinih sinova Petra i Ilije, koji takođe, imaju nekoliko zlatnih detalja.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: B. R.

#Anastasija Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

'