separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

PREMINUO POZNATI SRPSKI SCENARISTA GORDAN MIHIĆ: Njegova ćerka, glumica Ivana Mihić, emotivnom porukom se oprostila od njega! (FOTO)


Preminuo u osamdesetoj godini.


Naša poznata glumica Ivana Mihić na svom Instagram profilu podelila je veoma tužnu vest. Naime, Ivana se emotivnom porukom oprostila od svog oca, poznatog scenariste Gordana Mihića koji je preminuo juče 11. avgusta u osamdesetoj godini.

Autor: e-stock/Smart art, Kobra

Osećajući duboko ogroman gubitak saopštavamo vam da je u nedelju 11. 08. 2019. godine, rano ujutru, posle iznenadne bolesti, umro najveći srpski scenarista, dramski pisac, reditelj, profesor Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, a pre svega najbolji suprug i otac - Gordan Mihić. Sahranjen je u najužem krugu porodice na groblju manastira Rajinovac uz blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha srpskog gospodina Irineja. Ponosne što su bile njegove. Supruga Vera i ćerka Ivana - napisala je glumica na Instagramu.

Autor: Printscreen Instagram/ivana_mihić

Gordan Mihić je srpski scenarista i dramski pisac. Bio je i redovni profesor na Fakultetu dramskih umetnosti, gde je predavao filmski scenario. Suprug je glumice Vere Čukić i otac Ivane Mihić. Potiče sa sela Poplat u Opštini Berkovići.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti