AKTUELNO

Nova ljubav mu je ispunila sve snove.

Popularni pevač i bivši učesnik "Zadruge 1" Sloba Radanović radi punom parom. Pauze između čestih nastupa Radanović koristi kako bi se posvetio sebi i svojoj nežnijoj polovini.

Domaća javnost je tek nedavno saznala da Sloba ima novu devojku, koja očigledno ispunjava sve njegove kriterijume, pa on ne krije svoju sreću zbog nove veze, iako identitet osobe koja mu je pomutila pamet skriva kao zmija noge.

Međtim, iako ne želi da otkrije ko je njegova nova devojka, Radanović redovno objavljuje fotografije sa njom na svom Instagram profilu, ali tako da joj se ne vidi lice.

Sada je pevač otišao korak dalje, pa je sa svojim pratiocima podelio "bezobrazni selfi" iz kreveta, a prema onome što se vidi na fotografiji deluje da je ovaj kadar nastao nekoliko minuta posle s*ksa.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

PROČITAJTE JOŠ: BORILE SU SE DO ZADNJEG DAHA: Ovo su heroine sa domaće javne scene koje su preminule od posledica OPAKE BOLESTI! (FOTO)

Sloba je na ovoj fotki bez majice, dok grli svoju lepšu polovinu, koja na sebi ima samo donji veš. Radanović je uz fotografiju stavio i detelinu sa četiri lista, što označava sreću, pa nema sumnje da ga njegova nova devojka čini i te kako srećnim.

R. L.

#Slobodan Radanović

'