AKTUELNO

Na koga li je mislila?

Najpopularnija srpska pevačica Svetlana Ceca Ražnatović imala je nastup u Crnoj Gori, a ekipa emisije "Ekskluzivno" povela je intervju sa njom na licu mesta.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Stilski nameštaj, velika ogledala i kristalni luster! Zavirite u dom Dare Bubamare vredan 200.000 evra! (FOTO)

Voditelj Božo Dobriša prokomentarisao je uspeh Cecine ćerke Anastasije, čije su pesme brzo našle put do srca publike.

Ne postoji ponosnija mama od mene. Jednostavno, ne postoji. Želela sam joj to. Bog namesti stvari kako će da se dešavaju i kako će teći. Ona nije devojka koja želi, a priori, sve preko noći. Vidite i sami da ona ide korak po korak. Zna šta želi, zna šta radi, ima fantastičan tim oko sebe, koji je sama formirala. Ona je i sama po sebi takva devojka, inovativna. Vrlo je hrabra i voli da eksperimentiše, što je bitno za naš posao. Ja se mešam kada ona zatraži savet, ali nisam neko ko će joj nametati svoju volju. Ima stav, zrelija je više nego što ima godina - ispričala je Ceca.

Foto: TvPink Printscreen

Božo je spomenuo kako je publika na nastupu odlično odreagovala na jednu od njenih napopularnijih pesama, "Kukavica", pa je upitao Cecu da li se rešila svih kukavica u svom životu.

To ti je, prijatelju, korov (smeh). Ne možeš da iskoreniš tako lako - rekla je Ceca i nastavila da se smeje.

Pročitajte još: Danas je brineta, a kao devojčica bila je POTPUNO DRUGAČIJA! Pogledajte kako je izgledala jedna od naših najpopularnijih pevačica! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ceo intervju sa Cecom možete pogledati u nastavku.

M.P.

#Svetlana Ceca Ražnatović

'