separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Ćerka voditeljke Dušice Jakovljević se uključila UŽIVO U PROGRAM, a zbog onoga što je rekla, prolomio se GROMOGLASAN APLAUZ! (VIDEO)


Voditeljka nije skidala osmeh sa lica.


Zorica Marković i Branislav Radonić Brendon su večerašnji gosti u emisiji "Zadruga - narod pita", a sa njima će veliki intervju o svim pitanjima raditi voditeljka Dušica Jakovljević. Milionska publika takođe ima priliku da večeras razgovara sa zadrugarima o svim temama koje ih interesuju.

Na iznenađenje svih, u jednom trenutku se uživo u program uključila i ćerka voditeljke Dušice da bi je pitala gde se nalazi krema za komarce, pošto joj ona nije odgovarala na poruke. Dušičina ćerka je ovaj poziv iskoristila kao priliku i da pozdravi goste u studiju, a njen gest je sve oduševio i nasmejao do suza. 

Autor: TvPink Printscreen

Mama, gde je moja krema za komarce, celu su me izujedali?! Šaljem ti celo veče poruke, ne odgovaraš mi, morala sam da pozovem. Brendonu grme naočare i hoću da pozdravim Zoricu - javila se uživo u program 
Pa ovo je moja ćerka. Obradovala si me. Imam najbolju ćerku na svetu, volim te - poručila je Dušica svojoj ćerki, a osmeh nije skidala sa lica.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti