separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GRMI! SRPSKA PEVAČICA SE SKINULA U KUPAĆI U 69. GODINI: Svi U ŠOKU zbog toga KAKO IZGLEDA! Pogledajte na čemu mogu da joj pozavide mnogo mlađe pevačice (FOTO)


O njenom izgledu bruje svi na društvenim mrežama!


Jedna od najpopularnijih pevačica na našim prostorima, Neda Ukraden, vrelo leto provodi tradicionalno na crnogorskom primorju, gde uživa u komforu svoje višespratne nekretnine u kojoj sa članovima svoje porodice puni baterije za predstojeće koncertne aktivnosti. U Kotoru se često može videti na nekoj od prelepih plaža, gde uvek bez daha ostavi sve posetioce svojim zanosnim izgledom na izmaku sedme decenije.

Autor: Privatna arhiva

Iako ima 69. godina, Neda izgleda tako da joj odmah mogu pozavideti mnogo mlađe pevačice koje o fizičkom izgledu Ukradenove imaju samo reči hvale. Vitku liniju ponosno je i ove godine osunčala na crnogorskom primorju, gde je svaki njen odlazak na plažu prošao izuzetno zapaženo.

Autor: Privatna arhiva

Ova super baka na moru nije sama, već uživa sa svojim unucima sa kojima svakodnevno uživa na plaži, ali i u obližnjim restoranima, u kojima svakodnevno uživaju u najboljim plodovima mora.

Autor: Privatna arhiva

Autor: Privatna arhiva

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti