AKTUELNO

Smatra da je pogrešila.

U večerašnjoj emisiji "Zadruga - Narod pita" gosti kod voditelja Milana Miloševića su Luna Đogani i Marko Miljković. Oni će odgovarati na Milanova intrigantna pitanja, ali i na pitanja milionskog auditorijuma koji je svakodnevno pratio dešavanja u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je video-prilog svađe koja se desila između Miljkovića i Adama Đoganija, u koju se umešala i Luna, a koja je nastala zbog Gagija Đoganija.

Foto: TvPink Printscreen

Blam! Ovo je katastrofa. Ne hvalim se time, on je mene toliko iznervirao, znam koliko sam ga gotivila, ali ta situacija je bila baš grozna. Ja sam mnogo slaba kada mi neko pominje roditelje. Moj tata je bio za Novu godinu i savetovao me je, nastao je nesporazum. Ja sam možda pogrešno prenela, da je moj tata rekao za njega da je folirant. Tu je nastao haos, užasne uvrede. Čak sam ja sebi dozvolila da pomenem roditelje - rekla je Luna, pa ispričala da li joj je bilo teško što je bio Adam tu.
Nije mi otežao, bilo mi je teško samo u tim situacijama kada se on svađa, da se ne umešam, bilo mi ga je žao. Nije znao šta ga je snašlo. Zato mi je bilo teško - dodala je Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Adam Đogani

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'