AKTUELNO

Darko Tanasijević je pokušavao da ih smiri.

Večeras u emisiji "Zadruga - Narod pita" kod voditelja Darka Tanasijevića gostuju Dragana Mitar, Lepog Miću i Lazara Jeremića , a u program se uključuju i gledaoci. Svi oni odgovaraju na intrigantna pitanja milionskog auditorijuma, koji je proteklih deset meseci pratio najgledaniji rijaliti "Zadrugu 2".

Foto: Zadruga - RTV Pink

Darko je upitao Lazara Jeremića kako gleda na svoje učešće u ''Zadruzi 2'', odnos sa Davidom Dragojevićem, ali i Davidov zajednički život sa devojkom Anom Korać.

Nisam mislio da ću uspeti u početku. Ali sam se posle sabrao - govorio je Lazar, a onda se ubacio Mića:
Ma šta pričaš ti, gde postoji prijateljstvo koje si ti imao sa Davidom. Gde to ima. Lazar je moj drug. Bio je sa Natašom i rekao mi je da ju je pocepao kao košulju. Nije mi jasno što su mu tako teško padale neke situacije koje je David imao - govorio je Mića

Foto: Zadruga - RTV Pink

Poštovao sam ga kao druga, posle smo se zezali. Sad mu je super sa Anom napolju, žive od girosa, imaju pare, stvorili su...  - govorio je Lazar, a onda su svi u studiju pozdravili Novaka Đokovića, pa je Mića nastavio da komentariše Davida i Anu:
Da li rade od Girosa ili honorara od Zadruge, o čemu pričaš ti? Kad potroše biće haos. Ne mogu oni od girosa, on nema ni za Roleks, strašno - vikao je Mića i nije davao Lazaru da govori.

Pročitaj više: TREBA DA GA BUDE SRAMOTA: Ljuba BRUTALNO osudila Sinišu, pa otkrila da je već upozoravala Draganu Mitar na HAOS koji je čeka! (FOTO)

I. Radulović

#Lazar Jeremić Jera

'