AKTUELNO

'Ta pobeda je neubedljiva i nezaslužna' - rekla je ona.

Pobednica prve sezone rijalitija ''Zadruga'' danas je gostovala kod Lava Pajkića u emisiji ''Kontavizija''. Ona je komentarisala razne teme, ali ju je voditelj upitao par škakljivih pitanja.

Foto: RTV Pink

Pre nego što su počeli da komentarišu pobednicu ''Zadruge 2'', Lunu Đogani koja joj je bila suparnica dok su zajedno boravile u Beloj kući prošle godine, Kockareva je otkrila da sutra objavljuje pesmu i spot za novu pesmu koji je snimila u rodnom Zrenjaninu.

Završila sam spot, sutra izlazi nova pesma ''Zlatan''. Snimali smo u Zrenjaninu, priča se bazira na dvehiljaditim godinama. Pesma nema veze sa spotom, ali smo uklopili sve lepo - rekla je Kija, a onda je počela da priča o Luninoj pobedi.

Foto: TvPink Printscreen

Mene su ljudi zvali kada se završila Zadruga 2. Dala sam jednu izjavu i rekla sam svim novinarima da prepišu istu.Prošle godine je imala 22%, a ove godine je imala malo više. Neću da ih vređam, ali izgleda da su se potrudili ove godine. Ta pobeda je neubedljiva i nezaslužna. Moja i njena ne mogu da se porede. Narod je glasao i rekao je svoje - rekla je Kija.

Pročitaj više: OVO NISTE MOGLI DA VIDITE! Stanija i Marko se ŽESTOKO POSVAĐALI za vreme reklama tokom emisije 'Zadruga - Narod pita' (VIDEO)

Detaljan intervju sa Kijom pogledajte u nastavku.

I. Radulović

#Kija Kockar

#Luna Đogani

'