AKTUELNO

- Ima tu nekih stvari koje su me razočarale - bila je iskrena Đoganijeva.

Pobednica "Zadruge 2", Luna Đogani činila je sve da do samog kraja najgledanijeg rijalitija ostane u vezi sa Markom Miljkovićem, a svi su imali priliku da vide kako je ignorisala svog prijatelja Nenada Marinkovića Gastoza kada je došao kao specijalni gost na žurci koju je organizovao Veliki šef.

Foto: Pink.rs

S obzirom na to da je Luna javnosti priznala da je sa Gastozom imala i s*ks, ona je iz tog razloga želela da se distancira od njega kako bi ugodila Marku i izbegla sumnju da među njima i dalje postoje varnice.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, mi smo Lunu upitali odmah nakon što je napustila Zadrugu da li je izgladila odnose sa Nenadom budući da je veza sa Miljkovićem doživela krah samo dan pred superfinale, a ona nas je iznenadila svojim odgovorom.

Taj isti Gastoz mi se javio i čestitao mi je. Nas dvoje se i te kako razumemo i mi smo jedno drugom podrška u svakom smislu, ali ne u ljubavnom. Ima tu nekih stvari koje su me razočarale šta je on radio dok sam ja bila unutra, sa nekim ljudima koji mi ne žele dobro. Ali ja ću to rešiti na svoj način. Pozvao je ljude da glasaju za mene, podržao me je, srećan je zbog mene i to je to - rekla je Luna.

K.Ristić

#Luna Đogani

'