AKTUELNO

Izvor blizak glumici otkrio je da će se do kraja godine definitivno preseliti u London, čim joj se završe obaveze oko snimanja.

Da je veza između princa Harija i glumica Megan Markl i te kako ozbiljna, uprkos svim preprekama, dokaz su i nove paparaco fotografije nastale na ulicama Londona.

Naime, par je prvi put uhvaćen kako šeta držeći se za ruke, zbog čega je još više počelo da se spekuliše da je veridba na pomolu, s obzirom na to da su se pre trudili da sakriju svoju vezu.

Iako njegovoj baki, kraljici Elizabeti smeta što je Megan već bila u braku, njih dvoje za to ne mare i sve više vremena provode u Kensingtonskoj palati.

Hari je bio potpuno opušten u društvu svoje lepše polovine, iako su ih paparaci saletali, što je mnogima još jedan dokaz da je ova veza na korak od braka.

Ono o čemu se još nagađa, jeste da će par uskoro započeti zajednički život, a u prilog tim pričama ide i to što je Megan već počela da traži nekoga ko će čuvati njene pse Gaja i Bogarta, koji su u njenom stanu u Torontu.

Izvor blizak glumici otkrio je da će se do kraja godine definitivno preseliti u London, čim joj se završe obaveze oko snimanja.

- Hari već neko vreme želi da se skrasi i ima decu, a to želi i Megan. Jedva čekaju da započnu zajednički život u njegovoj rezidenciji. Ona je lepa, uspešna, vickasata, a uz to se bavi i humanitarnim radom, čemu se Hari divi - rekao je izvor i dodao:

- Iako Megan ima korene u Americi i Kanadi, obožava putovanja i ima mnogo prijatelja u Londonu, te joj preseljenje ne bi palo teško. Jedini problem bi mogli da budu njeni psi, koje bi dovela sa sobom, jer ne bi mogla da ih ostavi u Torontu.

Kako se kraljica Elizabeta vraća iz Nortfolka sledeće nedelje, već su počela nagađanja da će Hari iskoristiti priliku da je konačno upozna sa Megan, što će već biti siguran pokazatelj da je kraljevsko venčanje na pomolu.

Autor: M. Đurović

#Elizabeta II

#Megan Markl | Meghan Markle

#Princ Hari od Velsa | Prince Henry of Wales

#glumica

'