separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

OPEKLA SAM SE SA DAVIDOM: Aleksandra otkrila kakvim manirima ju je KUPIO NOVI DEČKO, pa priznala da se gorko kaje što je bila sa Dragojevićem! (VIDEO)


Srećna je u novoj vezi.


Luna Đogani, Marko Miljković, Stanija Dobrojević, Aleksandra Subotić i Maja Marinković su večerašnji gosti u zabavnoj emisiji "Amidži šou" čiji je domaćin voditelj Ognjen Amidžić.

U okviru igre "Odgovaraj ili" na naredno pitanje je odgovor trebala da da Aleksandra Subotić. 

Autor: TvPink Printscreen

Navedi imena osoba za koje pouzdano znaš da se bave prostitucijom - glasilo je pitanje za Aleksandru.
Dok smo bili u "Zadruzi" ja sam o tome pričala, sada ne smatram da treba da pričam o tome, pa ako mogu da izbegnem - rekla je Aleksandra i progutala pseće granule. 

Autor: TvPink Printscreen

Potom je voditelj upitao Aleksandru da li je sada zvanično u vezi ili je sa momkom koga je često spominjala u "Zadruzi" još u fazi "muvanja".  

Jesmo, više on nije simpatija, nego moj dečko. Kupio me je mnogim stvarima. On je meni pričao da ne napravim glupost i da će me čekati. Gledao je rijaliti, brinuo se o mom detetu, moja ćerkica je išla kod njega, to me je baš iznenadilo. Ja ne želim da ga eksponiram. On je krio svoj identitet i nije želeo da se zna. Sa njim sam u vezi, dobar je i divan, ali ne želim ništa da pričam. Ja sam se opekla sa Davidom i ne želim da eksponiram svoje momke - rekla je Aleksandra. 

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti