AKTUELNO

U najnovijoj epizodi vaše omiljene serije očekuju vas novi zapleti i neočekivane situacije koje će vas, sasvim sigurno, i ove večeri prikovati uz TV ekran.

Pred nama je još jedna uzbudljiva epizoda vaše omiljene serije ''Beskrajna ljubav''. Očekuju vas novi zapleti i neočekivane situacije koje će vas, sasvim sigurno, i ove večeri prikovati uz TV ekran.

Foto: YouTube screenshot

Zejnep shvata da je zaljubljena u Emira. Asu svesno čini Nihan ljubomornom, želi da je povredi jer je i ona ljubomorna na nju. Nihan priznaje Jasemini da je sve ove godine unazad volela samo Kemala, ali sada nakon noći koju je proveo sa Asu, više nije sigurna da li i on nešto oseća prema njoj. Emir priprema iznenađenje za Zejnep.

Foto: Printscreen

Novinari su obavešteni da će Emir provesti veče u tom hotelu. Sada je gotovo sigurno da su ona i Tarik samo deo njegove prljave igre, a da oni toga nisu ni svesni. Emir im je ulio poverenje, koje će ih koštati mnogo čega. Tarik neznajući šta mu Emir sprema, biva saučesnik u pokušaju ubistva Ondera. Ali, igrom slučaja, dan neće krenuti onako kako je Emir zamislio.

Da li će Zejnep otići sa Emirom na večeru i da li će se Ondre spasiti?

Foto: Printscreen

Pet godina je prošlo otkad je Nihan poslednji put bila u vikendici u kojoj se dogodio nesrećan dogadjaj. Ona čeka Ondera, međutim  šetajući po kući vidi kamere, dolazi do kontrolne sobe i vidi siluetu muškarca koji je ušao u kuću. Na njeno zaprepašćenje shvata da je to bio Kemal. Šta se zapravo dogodilo u vikendici i o čemu su Nihan i Kemal razgovarali?

Foto: Printscreen

Kako će se završiti dan, ko će biti pobednik, a ko gubitnik saznajte u večerašnjoj epizodi serije ''Beskrajna ljubav'' koja se emituje od 20 časova na TV Pink:

Autor: M. K.

#Beskrajna ljubav

#Burak Ozčivit

#glumac

#glumica

'