AKTUELNO

Miljković je istakao da su njegovi lepi i ružni trenuci tiču Đoganijeve.

Luna Đogani je naredna ukućanka koja je podelila sa svojim cimerima koji su to lepi i ružni trenuci koje ne može da zaboravi. Blogerka je istakla da je jedan od tih momenata upravo onaj kada je ona doživela nervni slom kada je Sloba Radanović ušao u Belu kuću da ih zabavlja na jednoj žurki.

Ružni trenuci su mi bili na početku zadruge, kada je došao moj bivši dečko. Nisam mogla to da podnesem. Tu sam se suočila sa svojim najvećim problemom u životu. Kada sam ga ugledala na bini, shvatila sam koliko sam se sj*bala. Drugi trenutak je bio kada je Adam otišao, on je moje srce i moja duša. Mnogo sam vezana za njega. Što se tiče lepih trenutaka. Najlepši trenutak je bio moj rođendan, kada sam dobila poruke od malih devojčica koje su bolesne. Njima je bitno da ja budem srećna. Veliki pozdrav za njih. Drugi trenutak jeste kada sam otišla na binu. Tada sam shvatila gde pripadam. Sve "Zadrugovizije" su mi bile prelepe. Onog trenutka kada sam - ispričala je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon Lune, svoje izlaganje je započeo Marko Miljković koji je istakao da se njegovi lepi i ružni trenuci tiču Đoganijeve.

Što se tiče srećnih trenutaka to je 14.januar kada smo je Luna i ja poljubili, što se tiče tužnih trenutaka, to su naše svađe kada su pale teške reči i uvrede - rekao je Marko.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'