AKTUELNO

Ona zbog prevelikih zahteva koje je postavila nije igrala u mjuziklu.

Britanska glumica, Ema Votson proslavila se ulogama u hit filmovima o Hariju Poteru, a bila je i prvi izbor za glavnu žensku ulogu u filmu "La la land", mjuziklu koji je nominovanom za čak 14 Oskara. Ona zbog prevelikih zahteva koje je postavila nije igrala u mjuziklu. Votsonova je zahtevala da sve probe budu u Londonu, kao i pozamašan honorar.

Ema Votson se verovatno pokajala zbog zahteva jer je glavna glumica Ema Stoun dobila Oskara.

Kako producenti filma "La la land" nisu pristali na zahteve mlade glumice, a izgleda da su tvorci filma "Lepotica i Zver" po svaku cenu želeli baš nju tako da Ema Votson igra Belu.

Foto: YouTube screenshot

Crtani film "Lepotica i Zver" koju obožavaju najmlađi širom sveta dobila je svoju verziju na velikom platnu. Priča je o Belinom ocu Morisu koga je zarobila Zver u svom zamku. Bela se predaje kako bi oslobodila svog oca, ali uskoro saznaje da je Zver pitomiji nego što izgleda. Za to vreme, sprema  lokalno stanovništvo se sprema za napad na “strašnu zver“. Kao jedan od mnogih Diznijevih rimejkova, za ekranizaciju crtanog "Lepotica i Zver" kažu da će biti hit 2017. godine.

Foto: YouTube screenshot

Da li će Ema Votson nadoknaditi propuštenog Oskara i možda dobiti za ovu ulogu, ostaje da vidimo.

Foto: YouTube screenshot

Foto: YouTube screenshot

Film "Lepotica i Zver" će u bioskope širom sveta stići u martu, a na Jutjubu je objavljen zvanični trejler.

Autor: J. V.

#Ema | Votson | Emma Watson

#Film

#glumica

'