separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

Udovica tragično nastradalog Darka Radovanovića se PRVI PUT OGLASILA za Pink.rs: Jedva skupila snage i izustila samo par reči!


Pevač je život izgubio u tragičnoj saobraćajnoj nesreći, ali njegov anđeoski glas niko nije zaboravio.


Pevač Darko Radovanović tragično je nastradao 11. juna 2011. godine u teškoj saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostružničkog mosta prema Surčinu. Danas se navršava osam godina od smrti pevača za kojeg su porodica, prijatelji i kolege imali samo reči hvale.

Autor: Printscreen YouTube/AL HAMED

Darko je iza sebe ostavio suprugu Maju, koja mu je bila ogromna podrška i ćerkicu Laru. Majina i Darkova ljubav počela je tako što je morao da se bori za njeno srce i to na nastupu u Sremskoj Mitrovici. Tek nakon pola godine Maja je poklekla pred Darkom.

Ona danas živi u Sremskoj Mitrovici, u potpunosti se posvetila ćerki koja ima 11 godina, njenom školovanju i odrastanju.

Mi smo stupili u kontakt sa Darkovom udovicom, koja nije bila raspoložena za razgovor, pa je kratko prokomentarisala kako se trenutno oseća.

Autor: Kurir/Zorana Jevtić

Šta mogu da vam kažem, kako se osećam... Teško je, posvećena sam detetu. Čuvamo sećanje na Darka. Sada sam na groblju, ne mogu trenutno da pričam, razumite me - jedva je izustila Maja drhtavim glasom.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti