AKTUELNO

Ona ga je oduševila!

Pravu pometnju izazvale su tvrdnje Zorice Marković da je Marko Miljković fizički nasrnuo na bivšu devojku Enu Popov sa čime je Miljana Kulić takođe bila upoznata. Ena je u intervjuu za domaće medije istakla da se neće vraćati u svoju prošlost, kao i da i bivšim emotivnim partnerima neće nikada reći ništa loše.

PROČITAJTE JOŠ: TO JE DEO PROŠLOSTI: Posle priča da ju je Marko Miljković tukao, oglasila se Ena Popov! EVO ŠTA JE PORUČILA!

Foto: Instagram

- O svim ljudima, bilo da su poslovni saradnici, emotivni partneri, prijatelji, poznanici, koji su deo moje prošlosti, od mene ćete čuti sve najbolje, jer bilo ko je bio deo mog života, bio je tu sa razlogom, koji je u tom momentu bio valjan - izjavila je Ena Popov, što je Luninog oca Gagija Đoganija oduševilo, pa je podelio njenu izjavu na Instagramu uz komentar.

Foto: Pink.rs

- Žena koja je zadovoljna svojim životom, ispunjena u svakom smislu, nikada neće pričati loše o drugim ljudima, bivšim partnerima, kolegama ili prijateljima. O bivšima sve najbolje... Neka je Ena Popov ( DAMA) primer drugima. Veliki pozdrav! - napisao je Gagi, a pored komentara stavio srce.

Autor: Pink.rs

#Ena Popov

#Gagi Đogani

'