AKTUELNO

Njegova ispovest privukla je veliku pažnju na društvenim mrežama, gde su se potom nizali komentari i utisci ostalih svedoka.

Pre tačno pet godina čitav region pogodile su stravične poplave koje su odnele mnoge živote, nepovratno uništile na stotine domova i isto toliko porodica ostavile bez krova nad glavom. Tog maja 2014. čitava Srbija digla se kako bi pomogla unesrećenim ljudima pogođenim ovom elementarnom nepogodom, a među onima koji su danonoćno, na svim frontovima, pomagali na sve moguće načine bile su brojne javne ličnosti, među kojima je i Nikola Rokvić.

Mladi pevač prisetio se danas te 2014. godine i sa pratiocima na Instagramu podelio kakva ga sećanja vežu za ovaj period.

Prošlo je 5 godina od strašnih poplava koje su zadesile ceo region... Sećam se te noći, kada smo spašavali Šabac... Mesto Drenovac... Samo tada sam osetio takve kapi znoja koje su mi padale sa lica na zemlju... Sećam se kakva je volja bila medju mladima, a i starima... Koliko se policija davala, nisu ljudi spavali po par dana... Sećam se i te brane koju smo gradili džakovima peska... Da je popustila, u onom blatu do kolena, ja još u ribarskim dubokim čizmama, mnogi bi se podavili... Ostaje ponos na moje drugare iz bloka, kumove, braću kao i ceo narod koji se digao u minutu da pomogne ljudima koji su bili u opasnosti! Da se nikada ne ponovi - napisao je Rokvić.

Pink.rs

#Nikola Rokvić

'