AKTUELNO

Regionalna pop diva predstavila novu dimenziju užitka i zabave njenim obožavateljima širom regiona.

Severina je zvanično predstavila javnosti sadržaj svog dugo očekivanog 13-tog albuma „Halo“ u prisustvu saradnika, prijatelja i obožavalaca. Album sadrži 17 pažljivo odabranih pesama, za koje se očekuje da će sa velikim uspehom naslediti hitove sa albuma „Dobrodošao u klub“.

Foto: Goran Perešin

Novi album „Halo“ odlikuju različiti stilovi i žanrovi pop muzike, koje Severina karakteristično lako kombinuje na način koji pruža prepoznatljivi izgled i zvuk. Pesme sa novog albuma „Halo“, koje predstavljaju evoluciju u potpuno novi zvuk, već su preslušane preko 230 miliona puta na YouTube-u, što potvrđuje značajan razvoj njenog muzičkog izraza.

Foto: Luka Marotti

Foto: Luka Marotti

Brojne Severinine kolege, prijatelji i obožavaoci – a među njima porodica Kojić, Tonči Huljić, Branko Đurić Đuro, Goran Karan, Filip Miletić, Nives Celzijus, Bojana Gregorić Vejzović, Matija Vuica, Amir Kazić Leo, Ljuba Stanković i mnogi drugi su uživali u muzici i proveli noć za pamćenje.

Foto: Luka Marotti

Foto: Luka Marotti

Foto: Luka Marotti

Veoma sam srećna! Ovo sam posvetila svima, sa željom da im pružim sjajnu zabavu i priredim noć za pamćenje. Čini mi se da sam uspela u tome i zbog toga sam izuzetno srećna - rekla je Severina Kojić ovom prilikom.

Foto: Goran Perešin

Severina je uvek bila i biće poznata po prevazilaženju granica i predrasuda, naročito kada na koncertnim nastupima obasja scenu svojom jedinstvenom pojavom i interpretacijama. Ona ujedno pomera i sopstvene granice, zbog čega je njena poslednja turneja „Dobrodošao u klub“ ocenjena kao jedna od najboljih – ako ne i najbolja – u našem regionu. Očekuje se da će novu turneju započeti do kraja 2019.

Foto: Luka Marotti

PROČITAJTE: MADONA NAPRAVILA SKANDAL ČIM JE STIGLA U TEL AVIV, a evo da li će nastupati na Eurosongu! (VIDEO)

Pink.rs

#Severina Kojić

'