separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BRINE O SLOBI? Kija primetila šta Radanoviću nedostaje, a onda mu je predložila poslovnu saradnju! (VIDEO)


Shvatila da pevač nema nijednu duetsku pesmu.


Sedmi na sceni "Pinkovih zvezda" ove večeri zapevao je i Vladimir Volkov iz Kikinde, a žiri je već u prvoj strofi rekao kako je ovaj takmičar izabrao odličnu pesmu grupe "Kerber".

Autor: TV Pink Printscreen

Damir je predložio Kiji tokom Vladimirovog nastupa da sa ovim takmičarom snimi duet, nakon čega je Kockareva rekla kako od sada snima samo solo pesme i da njenom bivšem mužu Slobi Radanoviću treba duet.

Autor: TV Pink Printscreen

Svideo si se publici, svideo si se i nama. Sviđa mi se jako tvoj manir pevanja! Otpevao si pesmu baš onako kako se peva. Svidelo mi se i što nas nisi gledao, nisi nas ni pogledao. Većinom svi gledaju naše reakcije. Bitno je da si ti izneo tu emociju i prepustio se pesmi. Ja sam se oduševila i imaš veliko 'da' od mene - bio je komentar Kristine Kockar.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Siguran, tačan, kada treba da pukneš, ti pukneš. Kada treba da usporiš, ti usporiš. Dinamika odlična i od mene imaš veliko 'da' - rekao je Sloba Radanović.

I Vladimir je jedan od takmičara koji je sebi obezbedio dalji prolazak kroz takmičenje "Pinkove zvezde" s obzirom na to da je dobio svih pet pozitivnih glasoda od strane stručnog žirija.

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti