separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BOGOLJUB JE BIO NAJVESELIJI: Danijela Karić i Ivan Mileusnić podelili detalje svadbe, pa otkrili NAJZANIMLJIVIJI POKLON koji su dobili! (VIDEO)


Divno su se proveli na svom slavlju!


Danijela Karić i Ivan Mileusnić nedavno su napravili crkveno venčanje, a svoje svadbeno veselje su upriličili u jednoj beogradskom restoranu. Novopečeni mladenci su sumirali utiske za emisiju "Premijera", a Danijela je istakla najzanimljiviji momenat.

Autor: TV Pink Printscreen

Bilo je stvarno prelepo, na kraju je ispalo onako kako smo mi želeli i zamislili, da to bude lepa žurka. Srce mi je bilo puno, ja nisam stala, non-stop sam igrala i bila sam presrećna. Momenat kada smo mi ulazili, kada je bio taj prvi ples ja sam stvarno bila šokirana - rekla je Danijela.

Autor: TV Pink Printscreen

Danijela i Ivan očekuju i prinovu, a mladenci su otkrili da još uvek nisu otvorili sve poklone, ali da im je za oko zapao jedan zanimljiv.

Bogoljub je bio najveseliji, nije stajao, na stolicama je igrao, samo što se nije na plafon popeo, stvarno je bio srećan. Bila su dva poklona onako najmaštovitija, neki vodič za mladence - objasnio je Ivan.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti