AKTUELNO

U svađu se umešao i Marko pa poručio Maji da nikada neće biti sa njim.

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Tokom večeri zadrugarima je prikazan snimak na kome su ukućani mogli videti plan Maje Marinković da zavede Marka Miljkovća kada se pojavila u izazovnoj odevnoj kombinaciji u kazinu i provokativno ga gledala. Njeno ponašanje je Luna Đogani prokomentarisala u negativnom kontekstu, pa su ušle u žestok konflikt.

Foto: TvPink Printscreen

On da hoće, on bi bio sa tobom. On mene voli i to te najviše boli. Ti moraš da se g*ziš da bi te neko pogledao, a ja sedim kao dama.  Dolazi u kazino sa namerom da se umeša u moju i Markovu vezu - komentarisala je Luna Majino ponašanje.
Tebi smeta kako sam ja bila obučena na žurki, ti si opsednuta mnome. Ti me sanjaš - odbrusila joj je Marinkovićeva.
Bubuljičavi lignjoslavu, nisi moj nivo da bih se sa tobom raspravljala - vikala je Maja na Lunu.
Nikad nećeš biti Luna i nikad nećeš imati Marka - dobacio je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Maja je znala da je Lunina bolna tačka Sloba Radanović pa je ovo iskoristila kao momenat da je uvredi, ali je Đoganijeva uspela da se iskontroliše.

J*beš se sa ljubavnikom. Ja ovde o s*ksu ni ne pričam. Tebe može da ima ko hoće. Tebe čovek poseduje nad suprugom - vređala je Maja Lunu.
Mene je taj čovek voleo glupačo jedna, tako da ćao, nisi toga ni svesna. On me je čuvao i pazio - pričala je Luna, dok ju je Marko smirivao.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NE MOGU NIJEDAN DAN BEZ S*KSA! Ana i David završili ponovo pod jorgan planinom, SVE SE TRESLO U HOTELU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'