separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MNOGO SE SPEKULISALO O NJENOM POZNANSTVU sa Bogdanom Bogdanovićem, a sada je Nataša Bekvalac konačno odlučila da otkrije ISTINU! (VIDEO)


Stala na kraj raznim nagađanjima.


Mediji već neko vreme spikulišu da je nova ljubavna veza na pomolu i to između slavnog košarkaša Bogdana Bogdanovića i Nataše Bekvalac.

Autor: TvPink Printscreen

Iako se do sada ni jedno ni drugo nisu oglašavli ovim povodom, pevačica je sada progovorila pred kamerama "Premijere" i rešila da stane na kraj svim glasinama.

Eto na žalost ne poznajem ga. Nismo mi pili piće, mi smo bili samo na istom događaju, na jednom koncertu. Nisam imala čast da upoznam tog divnog i talentovanog momka - rekla je Nataša.

Autor: TvPink Printscreen

Ona je takođe pred premijernim kamerama pričala i o najvažnijoj ženskoj osobi u njenom životu, njenoj majci, koja joj je oduvek neizmerna podrška.

Mama je vladar iz senke, ona je prelepa uvek bila. Ove godine koje sada nosi jako joj lepo stoje, kažu da posle 40. dobiješ lice onakvo kakvo zaslužuješ, ona je dobila jedno prelepo lice, nadam se da ću ići njenim stopama - navela je Bekvalčeva.

Autor: TvPink Printscreen

Kompletan intervju sa Natašom Bekvalac pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti