AKTUELNO

Ovo će biti ženski duel.

Petkom popodne u novom terminu od 16 časova stanare u Beloj kući se održavaju nominacije. Voditelj Ognjen Amidžić je posetio zadrugare kako bi ukućani doneli odluku koga od nominovanih zadrugara će poslati u izolaciju.

Suzana Perović je u ulozi vođe već dve nedelje, a kao svoje potrčke odabrala Maju Marinković i Boru Santanu.

Foto: Pink.rs, Pixabay

Odlukom zadrugara prevagu u glasovima odnela je Maja Marinković i to rezultatom 21 naspram 11. koji će se boriti za opstanak u najgledanijem rijalitiju u regionu "Zadruzi 2". Argumenti zadrugara za njenu nominaciju bili su mahom bili negativni.

Sa Majom sam imao sukobe u poslednje vreme. Vređala je moju devojku. Devojku je pojeo rijaliti. Ona je ovde užas! Sa Borom se družim otpočetka i imamo veoma lep odnos. Nominujem Maju - prokomentarisao je Aleksa.
Bora je multitalentovan za glumu i za pevanje. Jedini problem je što je sujetan. Što se tiče Maje hteo sam da je izrešetam, ali spustio sam loptu - rekao je Petrući.

Foto: TvPink Printscreen

Maja me je razočarala, ovo je njeno pravo lice. O Bori imam veoma lepo mišljenje, on je uvek brinuo o meni. Šaljem Maju - rekala je Snežana Ilić.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih nominovao moju mlekarku Maju. Ona ništa lepo nije pokazala ovde - ispričao je Miljković.

Osim zadrugara i gledaoci su imali pravo glasanja, a oni su odlučili da Maji na megdan ide Snežana Ilić koja je pobrala najmanje simpatija milionskog auditorijuma.

Pročitajte još: IZAZOV VELIKOG ŠEFA POSTAO NAPET: Matora odlepila, pa napala Maju zbog VARANJA! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'