AKTUELNO

Tomićeva poželela Stankovićevoj da nađe muškarca koji će joj pružati sve što joj je ona davala.

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu RTV Pink, ove noći postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Sledeće pitanje je stiglo za Staniju Dobrojević koju je Sanja Stanković okrivila za krah veze sa Jovanom Tomić Matorom, a ono se odnosilo na to kako se ova zadrugarka osećala dok su se Sanja i Matora svađale.

Foto: TvPink Printscreen

Kako si se osećala jutros dok si slušala svađu Sanje i Matore? - pročitao je voditelj pitanje Staniji.
Žao mi je Matore. Devojka je iskrena u ovoj situaciji. Sanja je u ovoj priči je jedva čekala da dođe do ovoga, da kaže da je to zbog mene. Glumi žrtvu. Matora se ovde iskida živa, gine za nju, ulazi u sukobe zbog nje - pričala je Stanija koja je nakon toga pohvalila za saradnju tokom "Zadrugovizije 3", a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ako će njihova veza doživeti krah zbog mene, onda to i nije prava veza - dodala je Dobrojevićeva.
Ne mislim da je Stanija uzrok naše svađe. Ona kaže da nije ljubomorna i da je u pitanju nepoštovanje.  Sve njene prethodne veze su bile takve, pričala vam je priču za verenika. Ti momci su je gledali kroz fizički izgled. Ona i ja imamo najmanje strasti u vezi, mislila sam da imamo najviše poštovanja. Sanja mene voli zbog pažnje koju je imala. Ja sam u svoju s*ksualnost sigurna, ona koliko god mene da voli, ona ne bi radila ovakve stvari za mene. Ona ima borbu sama sa sobom. Želim da ima muškarca koji će biti kao ja, da joj pruža sve ono što sam i ja. Ono što bismo mi dalje imale bilo bi mučenje - ispričala je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon izlaganja Stanije i Matore oglasila se i Sanja kojoj je bilo veoma teško zbog raskida sa Matorom te je svoje izlaganje sa suzama u očima. Tada je plavuša istakla da je glavni razlog njihovog raskida taj što je Matora rekla da joj Stanovićeva zagorčava život jer joj je ona prebacila zbog bliskosti sa Stanijom.

Nije poenta Stanija, nego gest. To je ta Stanija koja je ovu ovde nazivala kepecom i kao sad jadna Jovana... Nije nastala svađa zbog Stanije, nego zbog toga što sam joj ja prebacila. Da li je moguće da ona meni kaže da ja njoj zagorčavam život jer sam joj prebacila zbog toga - započela je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Ne dopada mi se Stanija, ja sa Sanjom komentarišem Stanijin izgled, ali nikada ne bih ušla u vezu sa takvom osobom... Ona meni jedino može da zagorča život sa pričom da ja odnesem Staniji da jede...Ti si mene ponizila zbog nje. Je l' ja treba da se distanciram od tebe jer si mi prebacila zbog Lazara - dodala je Matora.

Pročitajte još: NAJINTRIGANTNIJI INTERVJU U ZADRUZI DO SADA! Stanija postavila škakljiva pitanja Aleksandri, posle njenih odgovora ništa neće biti isto! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

'