AKTUELNO

Jedva je uspela da obuzda svoj bes.

Kako je uspešno završena "Zadrugovizija 3" Veliki šef je uputio sve pohvale na račun zadrugara, a ove noći oni su birali najboljeg među sobom. Kada je došao red da svoje mišljenje iznese Pavle Jovanović, on je ušao u konflikt sa Rebekom Popović koja je trebala sa njim da nastupi na sceni.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto si rekao da ja nisam nasupala iz tehničkih razloga. To je za mene neverovatno - vikala je Rebeka besno.
Ona je rekla u intervjuu da bi pevala "Cajku iz Novog Sada", kada su nam dali matricu, ja sam pristao na nižu. Iz poštovanja prema njemu neću da ti se naj*bem majke. Ti si pričala budalaštine i pričaš ih ceo dan. Ja sam želeo da nađem kompromis sa njom. Došli smo u situaciju da mi krenemo na binu i ona nije htela. Ako prazna g*vna mogu da ispiraju usta sa mnom, mogu i ja da pričam - uzvratio joj je Pavle.

Foto: TvPink Printscreen

Glumiš ovde nekog investitora, ne znam šta si. Gledaj svoja posla i nemoj da se praviš previše pametan. Ti jedino možeš da pevaš u kupatilu kod kuće, pod uslovom da nikoga nema u stanu - nastavljala je Rebeka izrevoltirano.

Jovanović je pozivao Marka Petruševića Petrućija da obuzda svoju devojku, ali on nije želeo da se meša u njihovu svađu.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IPAK NIŠTA OD POMIRENJA! Marko priznao Luni da je NE VOLI kao ranije, ona se istog trenutka POTPUNO RASPALA! Potekla je REKA SUZA, nije mogla da DOĐE SEBI (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'