AKTUELNO

Osvojile su čak 96 poena.

Večeras je održana treća po redu "Zadrugovizija" u okviru najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge". Zadrugari su se, u 12 grupa, predstavili najbolje moguće u ovom muzičko-scenskom takmičenju, a oni koji su bili najbolji su dobili i nagrade.

Foto: TvPink Printscreen

Kao i do sada, pobednike je davao stručni žiri i novinarski žiri, kao i gledaoci i to na dva načina - SMS glasovima i glasanjem na društvenoj mreži Fejsbuk.

Voditelj i novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević obavestio je  zadrugare da će pobednik "Zadrugovizije 3" od strane novinarskog žirija imati posebnu privilegiju.

Ispred redakcije portala Pink.rs, pripremili smo vam zanimljiv izazov, a to je put do jedne spektakularne nagrade. Ona ekipa koja bude najbolja od strane novinarskog žirija, članovi te ekipe moraće da otkriju tajnu iz "Zadruge", a tajna zadrugara koja bude najsočnija, taj zadrugar će imati priliku da provede pet minuta sa članovima svoje porodice - saopštio je voditelj i urednik portala Pink.rs.

Foto: TvPink Printscreen

Novinarski žiri je odlučio ove večeri da nagradu dodeli ekipi koju su činili Stanija Dobrojević, Suzana Perović i Jovana Tomić Matora osvojivši 96 poena.

Foto: TvPink Printscreen

Oni su kao nagradu dobili punu korpu slatkiša i paket suhomesnatog, a pobednice "Zadrugovizije 3" od strane novinarskog žirija su se zahvalile predstavnicima sedme sile.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugovizija

'